Szynka Serrano lub Ballota Joselito
Selekcja hiszpańskich serów
Pan con Tomate
Hiszpańskie oliwy smakowe
Mix pikli i oliwek premium
Przystawki hiszpańskie w formie tapas
Pokaz przygotowania paelli
Do wyboru:
Paella Valenciana / Paella Marisco / Paella Carne / Paella Verduras
Amuse Bouche
Dekonstruowana ośmiornica do galicyjsku
Przystawka I
Tiradito z tuńczyka Bluefin z ponzu truflowym, marynowaną gruszką i majonezem z wasabi i kaffirem
Przystawka II
Tatatki wołowe z bisque krewetkowow- szafranowym, kiszona cytryną i grzybami
Danie główne
Polędwica z jelenia z furikake, wędzonym puree ziemniaczano- rozmarynowym i szalotkami duszonymi w czerwonym winie z czereśniami
Deser
Sernik baskijski z foie gras i wiśniami z fasolą tonka
Amuse Bouche
Chleb na zakwasie z kurkami, jagodami z szynką Iberico
Przystawka I
Ceviche z sandacza z wędzonym arbuzem, piklami i emulsją sriracha
Przystwka II
Lekko grillowana wieprzowina iberyjska z rabarbarem, krokietem truflowym i demi glace z pędami sosny
Danie główne
Polędwica wołowa z sosem rakowym, czarnym czosnkiem, ziemniakiem z ogniska z serem Raclette i grillowaną sałatą rzymską
Deser
Selekcja serów z domowymi konfiturami
Selekcja serów i wędlin
Hiszpańskie sardynki Boquerones podane na Pan con Tomate
Łosoś gravlax marynowany w kiszonych burakach z kozim serem i gremolatą kaparową
Tatar wołowy z piklami, majonezem truflowym i chipsami octowymi
Krokiety z wolno pieczone policzka z jelenia z sosem grzybowym z trawą żubrową
Tacos z krewetkami Leche de Tigre i salsą chipotle z mango
Tartaletki z musem z wędzonych ryb z ćwikłą i piklowaną dynią
Grillowana sałata rzymska z czerwonym pesto i serem alpejskim
Bułki brioche z kaszanką, musem gruszkowym, marynowaną cebulą i musztardą miodową
Boczniak mikołajkowy confit z czarnym czosnkiem, majonezem z pasta harrisa i oliwą pil-pil
Chleb na zakwasie z kurkami, jagodami i dojrzewającym serem
Grillowane papryczki Pimientos de Padron z salsą Romesco i solą Maldon
Sernik baskijski z wiśniami duszonymi w czerwonym winie
Babka piaskowa z musem czekoladowym i owocami duszonymi w cydrze i szafranie