Kucharz, samouk i pasjonata posiadający ponad 10-letnie doświadczenie w warszawskiej gastronomii.
Moim oczkiem w głowie jest kuchnia hiszpańska, a swoje doświadczenie zdobywałem w tak prestiżowych miejscach jak “Złoto Hiszpanii”, “Ole” czy “Sobremesa Tapas Bar”, gdzie jako Executive Chef zyskałem uznanie gości i krytyków kulinarnych.
Swoje usługi oferuję na terenie Warszawy oraz poza nią. Zapraszam Cię do kontaktu i omówienia szczegółów.
Idealnie wysmażona prywatna gastronomia
Poza wieloletnią przygodą jako szef kuchni jestem również artystą livecookingu oraz pokazów gastronomicznych. Uwielbiam bezpośredni kontakt z gośćmi i interakcję z nimi, dlatego założyłem prywatny projekt Creative Cuisine, w którym realizuję moje najbardziej szalone kulinarno-artystyczne wizje.
Jestem prawdziwym koneserem ryb, owoców morza i produktów z Półwyspu Iberyjskiego. Moja kuchnia opiera się na niebanalnych połączeniach smaków, które zaskakują i zachwycają. Moją ulubioną formą podawania posiłków są “tapas” - hiszpańskie przystawki i talerzyki do podziału, które pozwalają delektować się różnorodnością smaków i tekstur. Jestem pewien, że będziecie mieli okazję przekonać się o tym, próbując mojej kuchni.
Pracuję na wyjątkowych produktach najwyższej jakości. Cenię sobie świadomych smakoszy, którzy nie boją się eksperymentować i odkrywać nowych, nieznanych dotąd smaków. Skontaktuj się ze mną, a wspólnie stworzymy najbardziej satysfakcjonujące menu i przeżyjemy kulinarne doznania, których nie zapomnisz!
Prywatne kolacje w domu
Przeżyj niezapomniane doznania kulinarne w zaciszu własnego domu!
Obsługa eventów
Komunia, wydarzenie biznesowe, a może spotkanie po latach z przyjaciółmi?
Warsztaty
Rozwijaj swoje kulirnarne umiejętności i zaskocz wszystkich swoich znajomych podczas następnej kolacji.
Consulting gastronomiczny
Wsparcie dla restauratorów, którzy chcą oferwoać klientom coś więcej niż tylko jedzenie.